Om Micha

Siden 1932 har MICHA A/S designet, produceret og markedsført kvalitetstøj til den modebevidste kvinde i størrelsesskalaen 34-48. I de seneste år har MICHA gennemgået en stor udvikling; kollektionerne er blevet udbygget til stærke koncepter med 4 årlige hovedkollektioner, og omsætningen er mere end fordoblet.

MICHA producerede tidligere kun strikvarer, men vi har nu for alvor slået os fast som totalleverandør af både jeans, skjorter, bluser, kjoler, T-shirts, strik m.m. Med vores kollektion kan forbrugeren kombinere tøjet og derved få en bred garderobe til både job, hverdag og fest.

MICHA har i dag ca. 30 ansatte og domicilet er stadig beliggende i Herning, hvor det hele startede. Derudover har MICHA datterselskaber i Norge og Sverige.

Vi eksporterer bl.a. til Norge, Sverige, Finland, Irland, England, Holland, Belgien, Tyskland og Polen.

Koncepter

BEST BASIC


I en tid, hvor alt er tilladt i modebilledet, kan det være vanskeligt for kvinder med den personlige og sikre smag, at finde det ønskede udbud af basistoppe i nye kvaliteter og farver.

Derfor har MICHA udviklet et basiskoncept kaldet Best Basic. Best Basic består af et stort udvalg af T-shirts, strik og toppe i aktuelle modeller, og altid i alle sæsonens farver. Konceptet gør det nemt og hurtigt for den bevidste forbruger at finde netop den top, som hun står og mangler.

Alle MICHA’s Best Basic produkter tilbydes i størrelserne S – XXL, og udvalgte modeller tilbydes i S-XXXL.

JEANS OG PANTS


I MICHA konceptet indgår flere jeans og pants i høj kvalitet og med fantastisk pasform. Vi tilbyder forbrugeren 8-10 grupper af jeans og pants i aktuelle modeller og farver. Alle grupper indgår som en del af MICHA’s kollektioner.