Om Micha

Micha er et stærkt dansk brand der har eksisteret siden 1932, og har dermed mere end 90 års erfaring indenfor tøj til kvinder.

Micha startede oprindeligt med at producere strik på fabrikken i Herning. Siden da har mærket været i rivende udvikling og har nu en masse linjer der både omhandler t-shirts, bukser, shorts, nederdele, kjoler, bluser, skjorter og selvfølgelig stadig masser af strik.

Micha er kendetegnet af de skønne farverige styles, der følger tidens trend og tendenser.

Kollektionerne kommer i butikkerne 4 gange om året, så forbrugeren hele tiden kan blive inspireret og holde sig opdateret med modens nyeste tendenser. Vores størrelsesskala går fra 36 til 48, hvilket giver vores kunder en unik mulighed for, at man kan blive klædt moderigtigt på uanset størrelse og facon.

Micha designes i Danmark. Vi går meget op i kvalitet og det er også dette, der blandt andet kendetegner vores stærke brand. Tøjet er designet til at kunne holde længe.

Vores designer rejser verden rundt for at finde de bedste materialer og blive inspireret til vores flotte kollektioner.

 

Vi har mange forhandlere i Skandinavien og har et stort forhandlernet i mange Europæiske lande. Der er over 50 ansatte på Hovedkontoret i Herning og her udover er der sælgere, der servicerer vores mange forhandlere og viser vores flotte kollektioner frem til butikkerne.

Vores målgruppe er alle modebevidste kvinder fra ca. 30+ og som sætter pris på moderigtigt tøj i høj kvalitet til enhver anledning.

best basic

Hos Micha har vi både en ”Trend” og en ”Basic” kollektion.

Vores Best Basic kollektion består af et stort udvalg af t-shirts, strik og toppe i aktuelle modeller, og altid i sæsonens farver.

Konceptet gør det nemt og hurtigt for vores bevidste forbruger at finde lige netop den nye top hun står og mangler i sæsonens nye farver.

Alle overdele fra denne kollektion findes fra S til XXL og enkelte styles fra XS op til XXXL.

Jeans & buksekoncept

Hos Micha har vi nogle fantastiske pasforme med høj talje der passer til alle kroppe.
På hver kollektion er der nye bukselinier, der matcher de kvaliteter vi arbejder med på overdele, som eksempelvis viscose bukser, samt forskellige jeans kvaliteter.
Størrelserne er fra str. 36-48.